Δήμος Ελασσόνας: Με μεγάλη επιτυχία η εορταστική συναυλία «Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων»

Share

ymnoiaggelon2

Στην Ελασσόνα και στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η μεγάλη συναυλία του Δήμου Ελασσόνας με το αριστουργηματικό έργο «Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή, σε συνεργασία με τον Μουσικό Σύλλογο MusicArte και μαέστρο τον κ. Κωνσταντίνο Μάτη.

Στη συναυλία πήρε μέρος 100μελές χορωδιακό σύνολο αποτελούμενο από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων και τη Μικτή Χορωδία "MusicArte", συνοδεία 15μελούς κλασικής ορχήστρας. Σολίστ του έργου ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής κ. Αντώνης Γκάτας και η υψίφωνος κ. Φωτεινή Γεωργίου.

Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ελασσόνας, Πανοσιολογιότατος κ.κ. Βησσαρίων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Ιω. Καριπίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βαγγέλης Αποστόλου, η Διευθύντρια Επιθεώρησης Δασών Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Ζωή Φτίκα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φαρσάλων κ. Γιάννης Δημακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Αστέριος Δημουλάς, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Έλενα Τάζε και Κώστας Πασχόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας, κ Πέτρος Μουταφίδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας κ. Πόπη Φώλλα, και πλήθος κόσμου που αποθέωσε τους εκτελεστές.

ymnoiaggelon1

ymnoiaggelon3

ymnoiaggelon4

ymnoiaggelon5

ymnoiaggelon6

ymnoiaggelon7

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα «Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας» με δεκάδες συμμετοχές πολιτών για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Αντιδημαρχία Πολιτι [ ... ]

article thumbnail

Κατά την αντιπυρική περίοδο 2024 και προς αποφυγή πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.