Έρχεται το “Αθλητικό Camp” για 2η χρονιά στο Δήμο Ελασσόνας για παιδιά δημοτικού

Share

summercamp2024

Εγγραφές από 3 έως 11 Ιουνίου

«Αθλητικό Camp» για παιδιά δημοτικού υλοποιεί για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 17/6/2024 μέχρι και την 28/6/2024.

Στόχος του προγράμματος είναι να διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς και παράλληλα να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, να μάθουν καινούργια αθλήματα και να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τα πρωινά τους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ. με δωρεάν συμμετοχή για όλα τα παιδιά, ενώ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τους θα δίνεται νερό και ένα σνακ.

Το πρόγραμμα θα στελεχώνεται από γυμναστές και έμπειρους προπονητές αθλημάτων που θα έχουν την ευθύνη για την αρμονική και ασφαλή λειτουργία και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες:

Μυϊκή ενδυνάμωση / Ενόργανη Γυμναστική (Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Ελασσόνας)

Μπάσκετ (Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας)

Τένις (Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας)

Ποδόσφαιρο (Στίβος Ελασσόνας)

Στίβος (Στίβος Ελασσόνα)

Παιχνίδια "Survivor" (Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας)

Volley / Beach Volley (Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας)

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής ( Δημαρχείο Ελασσόνας – Ισόγειο ), ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Οργανισμό στο τηλέφωνο 2493350227 και από την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Αγγελική Πνάκα στο τηλέφωνο 6932988053.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

article thumbnail

Επιστολή στον Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, ζητώντας να επιληφθεί της υπόθεσης του κατα [ ... ]

article thumbnail

Εκλέχτηκε το Νέο Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελασσόνας με τη συμμετοχή 29 νέων ηλικίας 17- 32 ετών, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας.

article thumbnail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Ελασσόνας οι εκπαιδευτικές συναντήσεις για γονείς, από το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας-Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με τον  [ ... ]

article thumbnail

Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους ανοίγουν φέτος οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» που διοργανώνει για 5η χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας, μέσω της Αντιδη [ ... ]