Σύσκεψη για την διαχείριση των ζώων συντροφιάς στο Δήμο Ελασσόνας
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 09:26
Έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα
Ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα οι έλεγχοι σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς που θα πραγματοποιηθούν από το Α.Τ. Ελασσόνας, με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας και του Δασαρχείου Ελασσόνας.
Την απόφαση πήρανε μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης, ο Δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρήστος Αναστόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς κ. Κων. Δήμκου και του συμβεβλημένου με το δήμο κτηνίατρο κ. Γ. Παπαλεξίου.
Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες κοινότητες του δήμου, για να διαπιστωθεί αν οι ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος για τα ζώα συντροφιάς (εμβολιασμοί, στειρώσεις, σήμανση κ.α.).
Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο αστυνομικός κ. Ν. Τσολάκης.
Δημοτικά Νέα
Δήμος Ελασσόνας: Εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο η ανάπλαση της πλατείας Καλυβίων
Συναυλία με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Γιώργιο Πολυχρονιάδη από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας