Σύσκεψη για την διαχείριση των ζώων συντροφιάς στο Δήμο Ελασσόνας

Share

elegxoizozsyntrofias

Έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα

Ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα οι έλεγχοι σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς που θα πραγματοποιηθούν από το Α.Τ. Ελασσόνας, με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας και του Δασαρχείου Ελασσόνας.

Την απόφαση πήρανε μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης, ο Δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρήστος Αναστόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς κ. Κων. Δήμκου και του συμβεβλημένου με το δήμο κτηνίατρο κ. Γ. Παπαλεξίου.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες κοινότητες του δήμου, για να διαπιστωθεί αν οι ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος για τα ζώα συντροφιάς (εμβολιασμοί, στειρώσεις, σήμανση κ.α.).

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο αστυνομικός κ. Ν. Τσολάκης.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

16 ολοκληρωμένες συμμετοχές στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό

article thumbnail

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου το απόγευμα στο Δημαρχείο Ελασσόνας, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, στ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα έργα συντήρησης και βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ελασσόνας, τα οποία υλοποιήθηκαν χάρη στη χρηματοδότηση ύψους 149.878,80 [ ... ]

article thumbnail

Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας ανακοινώνεται ότι:

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας παρακολουθώντας διαχρονικά το θέμα πιστοποίηση ως ΠΟΠ «Αρνάκι - Κατσικάκι Ελασσόνας» και λαμβάνοντας υπόψη και την συγκυρία αναφορικά με την αι [ ... ]