Συναυλία με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Γιώργιο Πολυχρονιάδη από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας

Share

synauliafilarmonikis2025

Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Τα καλύτερα μας χρόνια» θα παρουσιάσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας με δύο σπουδαίους ερμηνευτές, την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Γιώργο Πολυχρονιάδη.

Τη συναυλία διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου Ελασσόνας αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» στην Ελασσόνα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την επιμέλεια και τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Τσιαβέ. Φέτος θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τραγούδια που έμειναν στην ιστορία της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, από την Μπέσσυ Αργυράκη με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της και τον Γιώργο Πολυχρονιάδη με την αισθαντική φωνή του.

Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες που σημάδεψαν για δεκαετίες τον χώρο της ποπ και έντεχνης ελληνικής μουσικής, συμπράττουν με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας σε μια συναυλία μοναδική, γεμάτη αναμνήσεις, νοσταλγία, πολύ κέφι, εναρμονισμένη με τις μέρες της Αποκριάς.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο εκπαιδευτικός κ. Δημήτρης Μπουζούκης.

Δημοτικά Νέα

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025 11:49
Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας παρουσιάζει τον Χάρτη Απινιδωτών

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας, διοργανώνει την προβολή της ταινίας «Στου Παπά το Ίσιωμα», το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 19:00,  [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας συναντήθηκε πρόσφατα με τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δέσποινα Παληαρούτα, με σκοπ [ ... ]

article thumbnail

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «SciCo - Επιστήμη Επικοινωνία», εγκαινιάζει το «Καφέ της Επιστήμης της Περιφέρε [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της οροεπιδημιολογικής μελέτης για τον ιό του Αιμορραγικού Πυρετού Κριμαίας–Κονγκό (CCHFV), κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα επ [ ... ]