Δήμος Ελασσόνας: «Δημιουργία Γραφείου Τουρισμού – Συνεργασία με επιχειρήσεις και φορείς στον κλάδο του τουρισμού»

Share

grafeiotourismou1

Συνάντηση με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας του κλάδου του τουρισμού προγραμμάτισε προ ημερών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας παρουσία στελεχών του δήμου.

Ο δήμαρχος προσκάλεσε την Ι.Μ. Ελασσόνας, το ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας, τους επιχειρηματίες των ξενοδοχειακών μονάδων των ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενώνων, καθώς και τους ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων, προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης τουριστικού προϊόντος στο Δήμο Ελασσόνας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων καθώς και οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την τουριστική ανάπτυξη και ανέλυσαν την υπάρχουσα κατάσταση καθώς και τη δυναμική των επιχειρήσεων τους σε κάθε ενότητα του δήμου.

Ο Δήμαρχος εστίασε στην τουριστική προβολή, με τη δημιουργία περιεχομένου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτύου και δεσμεύτηκε για τη λειτουργία ειδικού Γραφείου Τουρισμού, που θα αναλάβει την καταγραφή, τον σχεδιασμό και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

grafeiotourismou2

grafeiotourismou3

grafeiotourismou4

grafeiotourismou5

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των Χορωδιακών Συνόλων του Δήμου, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά. Παλιά και νέα [ ... ]

article thumbnail

Ένα σημαντικό έργο υποδομής που αφορά την εσωτερική οδοποιία της πόλης της Ελασσόνας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που πρ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των έξι Παιδικών Σταθμών του δήμου σχολικής περιόδου 2025-2026, την Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου.

article thumbnail

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας ανακοινώνει ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών για το έργο με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου [ ... ]