Δήμος Ελασσόνας: «Να τακτοποιηθούν άμεσα οι παλιές οφειλές άρδευσης»

Share

ardeusin

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους από τέλη άρδευσης παλαιοτέρων ετών, καλεί ο Δήμος Ελασσόνας με ανακοίνωση του προς τους αρδευτές, επισημαίνοντας ότι η νέα αρδευτική περίοδος ξεκινάει στις 25 Απριλίου και όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει παλαιότερες οφειλές της άρδευσης, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δήλωση.

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής δηλώσεων, η διαδικασία και οι λεπτομέρειες για την καταβολή των τελών άρδευσης 2025.

Σημειώνεται ότι, από τους αρδευτές, θα ζητηθεί να προσκομίσουν βεβαίωση μη οφειλής για να μπορέσουν να καταθέσουν νέα δήλωση.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Καθιέρωση Εβδομαδιαίας Δράσης κάθε Τρίτη στο ΚΕΠ Υγείας

article thumbnail

Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της πόλης.

article thumbnail

Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους και το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» ανοίγουν φέτος οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 6» που διοργανώνει για 6η συνεχ [ ... ]