Ανακαίνιση των WC του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης με δωρεά του κ. Αντωνίου Πετσή

Share

doreawctsaritsani

Ο Δήμος Ελασσόνας κάνει γνωστή την αποδοχή της δωρεάς του κ. Αντωνίου Πετσή, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση και υλοποίηση της ανακαίνισης των χώρων υγιεινής στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης.

Ο κ. Πετσής, με καταγωγή από την Τσαριτσάνη και μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας, τα τελευταία χρόνια περνάει σημαντικό μέρος του χρόνου του στη γενέτειρά του, στην οποία και επέλεξε να προσφέρει έμπρακτα, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία.

Την πρόθεσή του αυτή παρουσίασε ο ίδιος στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρωτοβουλία, σημειώνοντας ότι τέτοιες πράξεις ενισχύουν ουσιαστικά τις υποδομές εκπαίδευσης και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο Δήμος Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά τον κ. Πετσή για την πολύτιμη προσφορά του, που αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αγάπης για τον τόπο καταγωγής.

Οι εργασίες ανακαίνισης των WC του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης θα περιλαμβάνουν:

• αντικατάσταση ειδών υγιεινής,

• επισκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων,

• μερική αντικατάσταση πλακιδίων,

• επιδιόρθωση κουφωμάτων και πορτών.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη διακεκριμένη αθλήτρια χορού, με καταγωγή από την Καρυά, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ν. Γάτσας

article thumbnail

Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 | 12:30 | Αίθουσα Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνα

article thumbnail

Νέα θεσμική αναγνώριση με σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για τον τόπο

article thumbnail

Νέα Γενική Διευθύντρια του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας – ΑΕΝΟΛ Α.Ε. ανέλαβε η κ. Αναστασία Κατσαγιάννη, μέχρι πρότινος Διευθύντρ [ ... ]

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026 10:18
Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας
article thumbnail