«Ποδηλατάδα» και Μουσική Παράσταση την επόμενη Πέμπτη στην Ελασσόνα

Share

imeresperivallontos72026

Οι «Ημέρες Περιβάλλοντος» έρχονται και φέτος στην Ελασσόνα με δράσεις αφιερωμένες στο περιβάλλον, τη βιώσιμη κινητικότητα και τον πολιτισμό. Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στις 19:00, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες δίνουν ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία για μια συμβολική ποδηλατική διαδρομή στους δρόμους της πόλης.

Η δράση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα σε οικογένειες, μαθητές, αθλητικούς συλλόγους και φίλους του ποδηλάτου, συνδυάζοντας την άσκηση, τη διασκέδαση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Μέσα από τη συμμετοχή τους, οι πολίτες καλούνται να στείλουν το μήνυμα ότι οι ήπιες μορφές μετακίνησης μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Στις 20:30, μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατάδας, η Κεντρική Πλατεία θα γεμίσει μουσικές με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας. Με τη συμμετοχή 40 μουσικών, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένες ελληνικές και ξένες μελωδίες, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά στο κέντρο της πόλης και ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δράση της ημέρας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τον Ελασσονίτη πρωταθλητή του Σκητ Φώτη Μπαξεβανάκη, ο οποίος σημείωσε σημαντικές διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκητ U23 στο Wrocław της Πολωνίας, υποδέχθηκε σ [ ... ]

article thumbnail

Με νέο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό υλικό ξεκίνησε η νέα χρονιά στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας, εμπλουτίζοντας το καθημερινό πρόγραμμα και π [ ... ]

article thumbnail

Τη διακεκριμένη αθλήτρια χορού, με καταγωγή από την Καρυά, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ν. Γάτσας

article thumbnail

Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 | 12:30 | Αίθουσα Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνα

article thumbnail

Νέα θεσμική αναγνώριση με σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για τον τόπο