Δ.Ε.Υ.Α Ελασσόνας: «Διαγωνισμός για την αποκατάσταση βλαβών δικτύων ύδρευσης στις κοινότητες της Δ.Ε. Σαρανταπόρου»

Share

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ Δ.Ε. ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ

deyael 

Συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει χαμηλότερης τιμής προκηρύσσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας με αξιολόγηση κριτηρίων για την παροχή της υπηρεσίας με τίτλο «Αποκατάσταση βλαβών δικτύων ύδρευσης στις κοινότητες της Δ.Ε. Σαρανταπόρου», μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους της μελέτης, ενδεικτικού προϋπολογισμού 22.248,35€ € χωρίς Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας (Χρ. Βλαχοδήμου 1, Πνευματικό κέντρο) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 με ώρα έναρξης υποβολής προσφορών 12:00 και λήξη 12:30 μ.μ.. Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί σε επτά ημέρες στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα χωρίς νέα δημοσίευση. Οι προσφορές μπορεί επίσης να αποστέλλονται και με οποιοδήποτε τρόπο, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα περιέρχονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. μέχρι την ώρα λήξης παραλαβής προσφορών, δηλαδή την 12:30 της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μόνο μία οικονομική προσφορά.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις οικονομικών φορέων, που έχουν πτυχίο υδραυλικού ή είναι κάτοχοι εργοληπτικού πτυχίου υδραυλικών ή κάτοχοι εμπειροτεχνικού πτυχίου υδραυλικών.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας.

Για κάθε σχετική πληροφορία, χορήγηση εντύπων προσφορών και τευχών δημοπράτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την κ. Κωνσταντίνα Σαμαρά, προσερχόμενοι όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στην Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ., στην διεύθυνση (Χρ. Βλαχοδήμου 1, Πνευματικό κέντρο, Ελασσόνα) και στο τηλ.: 2493025444.

Τα Τεύχη Δημοπράτησης θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΚΗΜΔΗΣ (πλην του εντύπου της οικονομικής προσφοράς το οποίο θα παραλαμβάνεται από την υπηρεσία αρμοδίως υπογεγραμμένο και αριθμημένο) www.promitheus.gov.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. (URL): www.deyael.gr.