Τελευταία προθεσμία για εγγραφή στα Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Δήμου Ελασσόνας

Share

diaviou2022

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Ελασσόνας μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στα τμήματα που έχουν ήδη συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό εκπαιδευομένων. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ελασσόνας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, μετά τη διακοπή των μαθημάτων λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της νόσου COVID-19, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Τα προσφερόμενα προγράμματα θα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής δήλωσης συμμετοχής/αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερομένου.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ελασσόνας θα δημιουργηθούν τα παρακάτω τμήματα, τα οποία συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα τον απαιτούμενο αριθμό δηλώσεων συμμετοχής, όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Κατηγορία προγράμματος

Πρόγραμμα

Αρ. υποψηφίων

Αρ. υποψηφίων για εξ αποστάσεως

1

10. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αρχιτεκτονική κήπων

19

2

2

10. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Βασικά Ιταλικά Α1

68

11

3

10. ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κοπτική ραπτική

66

3

4

3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Δημιουργία Ιστοσελίδας

22

3

Τα μαθήματα προσφέρονται δια ζώσης και εξ αποστάσεως και μετά από επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, η οποία συνυπογράφεται από το Δήμο, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και την Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.

Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας - Ανατολικό Κτήριο (πρώην ΔΕΥΑΕΛ).

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ), Ελασσόνα Τ.Κ. 40 200, Τηλ.: 2493493615 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Υπεύθυνη Οργάνωσης: Μαρία Φακή, Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ελασσόνας (Τηλ.: 2493493615 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας στον σύνδεσμο: https://dimoselassonas.gr/images/2022/nea_aithsh_kdvm.doc

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

diavioueikonidia