Έναρξη νέου τμήματος στο Κ.Δ.Β.Μ. «Δημιουργία Ιστοσελίδας» - Τελευταία προθεσμία για την εγγραφή

Share

kdvmlogodimos

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι ξεκινά νέο τμήμα Προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Ελασσόνας, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ελασσόνας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινά την υλοποίηση νέου προγράμματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Δημιουργία Ιστοσελίδας», στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση».

Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης σε όλους τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Μετά από επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, η οποία συνυπογράφεται από το Δήμο, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και την Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο τμήμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής δήλωσης συμμετοχής/αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερομένου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας στον σύνδεσμο: 

https://kdvm.dimoselassonas.gr/wp-content/uploads/2022/09/ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ-2022.doc

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μετά την 21η Νοεμβρίου 2022 στις νέες εγκαταστάσεις του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Ελασσόνας στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας - Ανατολικό Κτήριο (πρώην ΔΕΥΑΕΛ), κάθε Δευτέρα, ώρες 16:00-18:00 και Πέμπτη, ώρες 19:00-21:00.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Δ/νση: Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 (πρώην ΔΕΥΑ)

Τηλ.: 2493493615 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Οργάνωσης: Μαρία Φακή

Τηλ.: 2493493615 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».