Διεξαγωγής φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων των Δ.Κ /Τ.Κ. /Οικισμών

Share

Αζώρου, Βαλανίδας, Γεράνειας, Γιαννωτών,Δ.Κ. Ελασσόνας, Τ.Κ. Καλιθέας, Κεφαλοβρύσου, Οικισμού Κλεισούρας, Τ.Κ. Λυκουδίου, Μαγούλας, Μεσοχωρίου, Μηλέας, Σαρανταπόρου, Στεφανοβούνου, Μηλέας, Σαρανταπόρου, Σαρανταπόρου, Συκαμινέας και Τσαπουρνιάς 

Γνωστοποιείται ότι ο Δήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας – Νομού Λάρισας προσκαλεί τους ενδιαφερομένους, σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία, με κριτήριο κατακύρωσης την μεγαλύτερη προσφορά για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων των Δ.Κ /Τ.Κ. /Οικισμών: Αζώρου, Βαλανίδας, Γεράνειας, Γιαννωτών,Δ.Κ. Ελασσόνας, Τ.Κ. Καλιθέας, Κεφαλοβρύσου, Οικισμού Κλεισούρας, Τ.Κ. Λυκουδίου, Μαγούλας, Μεσοχωρίου, Μηλέας, Σαρανταπόρου, Στεφανοβούνου, Μηλέας, Σαρανταπόρου, Σαρανταπόρου, Συκαμινέας και Τσαπουρνιάς.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της έδρας του Δήμου Ελασσόνας οδός 6ης Οκτωβρίου 57, την 4η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης ή ολοκλήρωσης των δημοπρασιών για οποιαδήποτε λόγο, αυτές θα επαναληφθούν την ίδια ώρα, την 11η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2015 και ημέρα Τετάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τα δικαιολογητικά συμμετοχής στη δημοπρασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Ελασσόνας καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδιος κ. Κωνσταντίνου Βασίλειος τηλ. 24933 50244).

Η παρούσα διατίθεται δωρεών στο site του Δήμου www.dimoselassonas.gr, στο Διαύγεια και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και των ανωτέρω αναφερόμενων Οικισμών για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Για να δείτε τον καθορισμό των όρων της διακήρυξης πατήστε pdf-logo εδώ.

Ελασσόνα 19 -10-2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ