Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής, δια ζώσης, 14/05/2024

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                       Ελασσόνα 10/05/2024
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                           Αρ. Πρωτ: 9091
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57, 40200 Ελασσόνα
Πληρ: Παύλου Πανδώρα
Τηλ: 2493350234                                                                 Προς: Τα μέλη της Δημοτικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                        Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως ισχύει, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, δια ζώσης, της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την 14η του μηνός Μαΐου του έτους 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εξέταση φακέλου διοικητικής προσφυγής της δημοτικής υπαλλήλου Αθανασίας Κλεισιάρη.

2. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εξέταση φακέλου διοικητικής προσφυγής της δημοτικής υπαλλήλου Ιωάννας Θεοδώρου.

3. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου, για την εξέταση εξώδικης καταγγελίας των κ Παπακωνσταντίνου Μ. και κ. Σδράνη Γ.

4. Έγκριση νομικής παροχής για Σχέδιο Απόφασης Δημοτικής Επιτροπής περί επάρκειας των Επανορθωτικών Μέτρων του ΟΦ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ. «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ Α.Ε.» προσφέροντα στο διαγωνισμό του έργου «Μεταφορά Νερού από Υδρευτική Γεώτρηση Αμουρίου σε Κεντρική Δεξαμενή και Διανομή Νερού σε Δ.Δ. του Πρώην Δήμου Ποταμιάς»

5. Έγκριση 1ου Πρακτικού Δημοπρασίας του έργου «Αντικατάσταση Κιγκλιδωμάτων Γυμνασίου Ελασσόνας».

6. Έγκριση τευχών Δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού και Ενστάσεων για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΦΟΡΤΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

7. Έγκριση επαναπροκήρυξης διαγωνισμού, τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και εντάσεων για την υπηρεσία με τίτλο: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

8. Έγκριση συμπλήρωσης του Μητρώου Ιδιοκτητών οχημάτων, μέσων και μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ελασσόνας.

9. Ορισμός υπόλογου για ένταλμα προπληρωμής για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων του Δήμου Ελασσόνας (Σαββίδου Φ.)

10. Απαλλαγή υπολόγου για ένταλμα προπληρωμής για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων του Δήμου Ελασσόνας (Σαββίδου Φ. αποφ. ΔΕ 98/2024).

11. Απαλλαγή υπολόγου για ένταλμα προπληρωμής ΔΕΔΔΗΕ (Κουρδή Χ. αποφ. ΔΕ 109/2024)

12. Αποδοχή ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους – Δ΄ κατανομή έτους 2024.

13. Αποδοχή ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους – Ε΄ κατανομή έτους 2024.

14. Απαλλαγή υπόλογων (Προέδρων) πάγιας προκαταβολής και χορήγησης εκ νέου.

15. Καθορισμός όρων δημοπρασίας έτους 2023, του χώρου της Εμποροπανήγυρης Ι.Μ. Αναλήψεως στην κοινότητα Συκέας

16. Εξειδίκευση πίστωσης για συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τίτλο «Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και Ανάδειξης του Ποντιακού Πολιτισμού»

17. Εξειδίκευση πίστωσης για συνδιοργάνωση δράσης με θέμα την ζωή και το έργο του Ήρωα Αθανασίου Παπαθανασίου από την Βερδικούσια.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ. 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ