Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 18-08-2015 ώρα 14:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18η του μηνός Αυγούστου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Β' τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης ΚΑΠ μηνών Ιουνίου και Ιουλίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Αποδοχή επιχορήγησης για την κάλυψη της δαπάνης εκλογικής αποζημίωσης για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βόσκησης σε τμήματα των δασών Σκοτίνας, Κοκκινοπηλού, Καρυάς και Κονόσπολης που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

5. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού (εγγραφή πίστωσης για την προμήθεια τριών ηλεκτροκίνητων οχημάτων μετά την απόφαση ένταξης της πράξης). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Υδροδότηση Τοπικών Κοινοτήτων Καρυάς –Συκαμινέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

8. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Υδροδότηση Τοπικών Κοινοτήτων Καρυάς –Συκαμινέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

9. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Έργο κατασκευής κεντρικού αποχετευτικού αγωγού Δ.Δ. Κρανιάς». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας Τ.Κ. Δολίχης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

11. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης – ανάπλασης πεζοδρόμων και κοινοχρήστων χώρων αστικού κέντρου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

12. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

13. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή τεχνικού στην Τ.Κ. Στεφανοβούνου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

14. Έγκριση της υπ' αριθμ 13/2015 μελέτης του έργου «Ανακατασκευή τάπητα γηπέδων τέννις επί της οδού Μητροπολίτου Ιακώβου στην Ελασσόνα». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

15. Έγκριση του ΟΕΥ του ΟΚΠΑΠ μετά από αναπομπή σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

16. Έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΕΛ μετά από αναπομπή σχετικής απόφασης. Εισηγητής ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

17. Εξέταση αίτησης Παναγιώτη Καρατζιόλη για κατά παρέκκλιση από τους όρους δόμησης ανέγερση κτηνοτροφικών κτιρίων στην Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

18. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

19. Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Τ.Κ. Ευαγγελισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

20. Εξέταση αιτήματος του πολιτιστικού συλλόγου Λυκουδίου. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

21. Εξέταση αιτήματος του πολιτιστικού συλλόγου Λουτρού. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]