Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 30-11-2015 ώρα 12:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 30η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των αναγκών του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Αποχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης του ΟΚΠΑΠ ύψους 30.438,15 € για κάθε έναν από τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος έτους 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

7. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

8. Έγκριση της μελέτης «Υποδομές πρόσβασης ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

9. Έγκριση της υπ' αριθμό 21/2015 μελέτης του έργου Κατασκευή ράμπας στον οικισμό Καλυβίων της ΤΚ Κοκκινοπηλού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Έγκριση της υπ' αριθμό 22/2015 μελέτης του έργου Αποκατάσταση οροφής 1ου ορόφου και κατασκευή τουαλετών νηπιαγωγείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

11. Σύσταση επιτροπής παραλαβής του έργου Περιβαλλοντική αποκατάσταση – Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Ελασσόνας και κλήρωση του Δ.Σ. για τη συμμετοχή του σε αυτή. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

12. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας παράδοσης του αντικειμένου της σύμβασης «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου εμειρογνωμοσύνης για τη διερεύνηση της σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του έργου Αξιοποίηση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων περιοχής Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

13. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση – επισκευή χώρων υγιεινής Λαϊκής αγοράς Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

14. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ανακατασκευή τάπητα γηπέδων τένις επί της οδού Μητροπολίτη Ιακώβου στην Ελασσόνα». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Διαπλάτυνση οδού Μεγ. Αλεξάνδρου στη συμβολή με τις οδούς 6ης Οκτωβρίου και Μητροπολίτη Ιακώβου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

16. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

17. Έγκριση του Μνημονίου Ενεργειών του Δήμου Ελασσόνας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

18. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2016 της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

19. Έγκριση παραχώρησης οστεοφυλακίων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

20. Έγκριση προσχώρησης του Δήμου Ελασσόνας στο Σύμφωνο των Δημάρχων υπέρ της Τοπικής Βιώσιμης Ενέργειας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

21. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το ΑΠΘ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

  Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, η οποία αναφέρει τα εξής:

article thumbnail

Παρασκευή 12 Αυγούστου, 9 μ.μ.

article thumbnail

  Ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά οι απομακρύνσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων από κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπογράφ [ ... ]

article thumbnail

Νέα διαδικτυακή πύλη δημιούργησε ο Δήμος Ελασσόνας για την προβολή 150 και πλέον επιχειρήσεων με προτεραιότητα στις επιχειρήσεις που προωθούν τοπικά προϊόντα και  [ ... ]

article thumbnail

Με επιστολή του προς την Ομοσπονδία ΑμεΑ Θεσσαλίας, την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ και το Διοικητή του ΟΑΕΔ καταγγέλλει ο Δήμαρχος Ελασσόνας την απαράδεκτη απόρρι [ ... ]