Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 24-01-2017 ώρα 19:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 24η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

2. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2017 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

3. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Ιανουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση παράτασης των συμβάσεων προμήθειας καυσίμων κίνησης και θέρμανσης και λιπαντικών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017 για την ενίσχυση των πιστώσεων για την κάλυψη των δαπανών αποχιονισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών των επετειακών εκδηλώσεων «Καυκάκεια»». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο της αποκριάς και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των σχετικών δαπανών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Έγκριση εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου της λαϊκής αγοράς Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Έγκριση απ' ευθείας μίσθωσης ιδιωτικού αγροτεμαχίου στη θέση «Κελανίτης» της Τ.Κ. Καλυβίων το οποίο χρησιμοποιείται ως διάδρομος προσγείωσης αιωροπτεριστών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

11. Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

12. Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

13. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΚ) στο Δήμο Ελασσόνας και έγκριση υπογραφής σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

14. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποκατάσταση οροφής 1ου ορόφου και κατασκευή τουαλετών Νηπιαγωγείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

15. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

16. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

17. Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση πινακίδων για την θήρα σε οδούς αρμοδιότητας του Δήμου μετά από αίτημα του Δασαρχείου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

18. Εξέταση αιτημάτων της εταιρείας Rural Conect Ευρυζωνικά Δίκτυα για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης στις Τ.Κ. Ολυμπιάδας, Φλάμπουρου και Συκέας (Καλύβια Αναλήψεως). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

19. Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

20. Ορισμός μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

 

Συνημμένα αρχεία

pdf-logo ΠΙΝΑΚΑΣ -ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2017

pdf-logo ΠΙΝΑΚΑΣ -ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ (Ι) 2017

pdf-logo ΠΙΝΑΚΑΣ -ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ 2017

pdf-logo ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 2017

pdf-logo ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ 2017

pdf-logo ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2017 - ΠΙΝ.5Α ΝΠ

pdf-logo ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]