Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 23-03-2017 ώρα 19:00

Share

Ανακοίνωση: Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 19:00.

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 21η του μηνός Μαρτίου του έτους 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Μαρτίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης έκτακτου προσωπικού των ανταποδοτικών υπηρεσιών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση ανατροπής αναλήψεων υποχρέωσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας. 

9. Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

10. Έγκριση χορήγησης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

11. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

12. Έγκριση υποκατάστασης του αρχικού μισθωτή σε μισθωμένη δημοτική έκταση για την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας στην Τ.Κ. Κοκκινόγης σύμφωνα με σχετική πρόβλεψη της σύμβασης μίσθωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.

13. Έγκριση της υπ' αριθμό 2/2017 μελέτης του έργου «Ασφαλτόστρωση Δημοτικού Parking στο ΟΤ Γ383 επί της οδού Μητροπολίτου Ιακώβου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

14. Έγκριση της υπ' αριθμό 3/2017 μελέτης του έργου «Κατασκευή νέας δημοτικής οδού παράπλευρα του κοινοτικού καταστήματος Βερδικούσιας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

15. Έγκριση της μελέτης «Διαμόρφωση χώρου για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Δ.Ε. Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

16. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

17. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και του ΠΚΤΝΜΕ του έργου «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου 1ου Γυμνασίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

18. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή περίφραξης δασοβοτανικού κήπου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

19. Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

20. Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

21. Έγκριση οριστικής παραλαβής της μελέτης «Μελέτη νέας οδού παράπλευρα του κοινοτικού καταστήματος Βερδικούσιας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

22. Εξέταση αιτημάτων συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

23. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Δίκτυο Πόλεων «Δίκτυο Πόλεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη και κυκλική οικονομία» με διακριτικό τίτλο «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», Έγκριση Καταστατικού, διακήρυξης, ορισμός εκπροσώπων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

24. Εξέταση αιτήσεων εργαζομένων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ για αύξηση των ωρών απασχόλησής τους. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

25. Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού της «Σφαγεία Ολύμπου Α.Ε.» Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

26. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στο Δ.Σ. της «Σφαγεία Ολύμπου Α.Ε.». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

 

Συνημμένα αρχεία

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]