Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου - Τρίτη 23/05/2017 ώρα 18:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 23η του μηνός Μαΐου του έτους 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

2. Αποδοχή και κατανομή της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Μαΐου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για την λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

5. Σύσταση της επιτροπή για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, θέσεων ταφής, οστεοφυλακίων και συντήρηση λοιπών εγκαταστάσεων εντός κοιμητηρίου Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

6. Εξέταση αιτημάτων συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

7. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

8. Εξέταση αιτήματος για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Φλάμπουρου η οποία χρησιμοποιείται ως αεροδιάδρομος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Εξέταση αιτήματος της COSMOTE για μίσθωση δημοτικού χώρου στον Οικισμό Καλυβίων για την τοποθέτηση εγκατάστασης σταθμού βάσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Εξέταση αιτήματος για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης και εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στην Τ.Κ. Ολυμπιάδας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Εξέταση αιτήματος για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης και εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον Οικισμό Καλυβίων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]