Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 01-11-2021 ημέρα Δευτέρα

Share
dimotiko symvoulio elassonas-600x400

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Ελασσόνα 27-10-2021
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                  Αριθμ. Πρωτ.: 19090
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 1η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός του χώρου διεξαγωγής της ειδικής συνεδρίασης του Δ.Σ. για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Καθορισμός αυτοτελών οικισμών του Δήμου Ελασσόνας για τις ανάγκες της απογραφής πληθυσμού – κατοικιών 2021. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Έγκριση προσαρμογής της Συστατικής Πράξης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

4. Έγκριση συμψηφισμού οφειλών με τη ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ' τριμήνου 2021 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Απόδοση στον ΟΚΠΑΠ του αναλογούντος ποσού (30.900,66 €) από τη συμπληρωματική κατανομή ΚΑΠ μηνός Οκτωβρίου ύψους 376.956,87 €. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. Απόψεις σχετικά με την προσφυγή της κ. Ελένης Τζιούφα – Κοντοφάκα για την ρυμοτόμηση τμήματος της ιδιοκτησίας της στο Ο.Τ. 309Β στην Ελασσόνα. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

9. Διόρθωση της 231/2020 απόφασης σχετικά με τη δωρεά δημοτικού οικοπέδου στην Ελληνική Αστυνομία. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έτος 2022. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Έγκριση των πορισμάτων καθορισμού των μισθωμάτων για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στις Κοινότητες Μεσοχωρίου και Συκέας. Εισηγητής Χ. Παπαδημητρίου.

12. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση δασικής ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

13. Εξέταση αιτήματος της Θεατρικής Ομάδας Λόφου για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης χώρου του Δημοτικού Σχολείου Λόφου από κοινού με τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Λόφου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

14. Εξέταση αιτήματος για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Τσαριτσάνης η οποία χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

15. Εξέταση αιτήματος για διακοπή της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Δρυμού η οποία χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

16. Έγκριση διαγραφής τιμολογίου ποσού 174,87 € λόγω διπλοεγγραφής. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

17. Εξέταση αιτήματος υπαλλήλου ΥΕ Καθαριστριών για αύξηση των ωρών εργασίας της. Εισηγητής Ν. Γάτσας

18. Αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΠ (εκπρόσωπος εργαζομένων). Εισηγητής Ν. Γάτσας.

19. Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου Λιβαδιωτών Ελασσόνας για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις δραστηριότητές του. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

20. Γνωμοδότηση επί μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων στις θέσεις «Λιβαδότοπος 1» και «Λιβαδότοπος 2» της Κοινότητας Καλλιθέας και «Τσουκάλια 1» των Κοινοτήτων Καλλιθέας και Φλάμπουρου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

21. Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών υπ' αριθμό 63/2021).

Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την υιοθεσία τους από οικογένειες ζωόφιλων προωθεί ο Δήμος Ελασσόνας με τη σύμβαση που υπέγραψε πρόσφατα με την κοιν [ ... ]

article thumbnail

Αυστηρή προειδοποίηση εξέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας προς κάθε εμπλεκόμενο στην ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών, απορριμμάτων και φερτών υλικών σε σημε [ ... ]

article thumbnail

Θέλω με την παρούσα δήλωση να καταδικάσω την σκαιότατη επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Δημήτριος Καρανίκας από την αυτοαποκαλούμενη Πρωινή Εφημε [ ... ]

article thumbnail

Με απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα ανακοινώνεται, ότι και για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, η προσέλευση των μαθητών σε όλες τις σχολικές μονάδες, τόσο τη [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για παρακολούθηση προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων που θα υλοποιήσει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔ [ ... ]