Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 21-12-2021 ημέρα Τρίτη

Share

dimotiko symvoulio elassonas-600x400

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Ελασσόνα 17-12-2021
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                        Αριθμ. Πρωτ.: 23512
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 21η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση παραλαβής πορίσματος του εκκαθαριστή της ΚΕΔΕ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2022. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κυκλικών κόμβων Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

4. Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή του κέντρου της Ελασσόνας την περίοδο των εορτών. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

5. Σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

6. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

7. Σύσταση της επιτροπής εκτίμησης για τον καθορισμό του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς για την εκποίηση μέσω δημοπρασίας των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο τέλος κύκλου ζωής τους. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. Έγκριση τροποποίησης της Συστατικής Πράξης του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

9. Έγκριση καθιέρωσης εξαιρέσεων από την πενθήμερη εργασία και καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας για το έτος 2021. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Νάνος.

11. Ορισμός δικαιούχου Δημοτικού Συμβούλου για την καταβολή αποζημίωσης λόγω της συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

12. Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του κυλικείου του επιβατικού σταθμού μετά από δύο άγονες δημοπρασίες. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Εξέταση αιτήματος για απευθείας μίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου στην Κοινότητα Βαλανίδας μετά από δύο άγονες δημοπρασίες. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Εξέταση αιτήματος για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Κεφαλοβρύσου όπου είναι εγκατεστημένη κτηνοτροφική μονάδα. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών υπ' αριθμό 68/2021).

Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Πρόεδροι Κοινοτήτων για τη συζήτηση του 2ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ' όλη τη χώρα και τον κόσμο θα διεξαχθεί και φέτος ο Faethon Skyrace «Απόστολος Τσουρέκας», την Κυριακή 10 Ιουλίου στην ορεινή κοινότητ [ ... ]

article thumbnail

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου διοργανώνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 ο Δήμος Ελασσόνας από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στον χώρ [ ... ]

article thumbnail

Σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κατασ [ ... ]

article thumbnail

Με μήνυμα «Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Γίνε μέλος της προσπάθειας και σώσε ζωές» εορτάζεται φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ι [ ... ]

article thumbnail

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, με αφορμή τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ελασσόνας Χρήστου Καραγιάννη, συνήλθε σήμερα εκτάκτως σε συνεδρίαση και με την υπ. αριθ. 93 [ ... ]