Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 04-02-2022 ημέρα Παρασκευή

Share

dimotiko symvoulio elassonas-600x400

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ελασσόνα 31-1-2022
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                         Αριθμ. Πρωτ.: 1431
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 4η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση υποβολής πρότασης στον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για ίδρυση δημόσιου ΙΕΚ γαλακτοκομίας – τυροκομίας στον Δήμο Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Σύσταση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 7 του Ν. 2307/1995. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

3. Σύσταση της Επιτροπής Δημοπρασιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Σύσταση των επιτροπών α) «Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων» και β) «Προμήθειας Υλικών Επισκευής Οχημάτων» σύμφωνα με υπ' αριθμό 3373/20-3-1975 απόφαση του Υπουργού Προεδρίας της Κυβερνήσεως όπως τροποποιήθηκε με την υπ' αριθμό 4993/745/24-4-1975 όμοια. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

5. Σύσταση των επιτροπών α) παραλαβής προμηθειών και β) παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

6. Ορισμός Πολιτικού Υπεύθυνου, Συντονιστή και Συντονιστικής Επιτροπής για το Πρόγραμμα Υγιείς Πόλεις. Εισηγητής Ι. Καριπίδης.

7. Ορισμός επιτροπής για τη διερεύνηση χώρου και προσχεδίου για το Μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. «Σύσταση γνωμοδοτικής επιτροπής για την καταστροφή άχρηστου ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού». Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

9. Έγκριση υποβολής αιτήματος τροποποίησης της απόφασης ένταξης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

11. Καθορισμός Κ.Α.Ε. του προϋπολογισμού για την έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

12. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού αγροτεμαχίου στην Κοινότητας Γεράνειας. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Ορισμός δικαιούχου Δημοτικού Συμβούλου για την καταβολή αποζημίωσης λόγω της συμμετοχής του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Παροχή γνώμης επί του «τέλους ταφής» στον Κανονισμό Τιμολόγησης 2022 του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Π.Ε. Λάρισας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

15. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης απορριμματοφόρου οχήματος στην «Οικονόμειος ΚΟΙΝΣΕΠ» για την παροχή υπηρεσιών ανακύκλωσης. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

16. Κατανομή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (72η Εγκύκλιος ΥΠ. ΕΣ).

Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους ανοίγουν φέτος οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 4» που διοργανώνει για 4η χρονιά ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασία [ ... ]

article thumbnail

  Συνεχίζονται οι εγγραφές των μαθητών δημοτικού στο «Αθλητικό Camp» του Δήμου Ελασσόνας μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠ [ ... ]

article thumbnail

Έληξε η προθεσμία κοπής και απομάκρυνσης χόρτων και άλλων εύφλεκτων υλικών από τα οικόπεδά ιδιοκτητών οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός  [ ... ]

article thumbnail

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με την ανάδοχο εταιρεία

article thumbnail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας το πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με τίτλο: «Εργαστήρι Δημιουργίας  [ ... ]