Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 07-04-2022 ημέρα Πέμπτη

Share

dimotiko symvoulio elassonas-600x400

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         Ελασσόνα 1-4-2022
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                                    Αριθμ. Πρωτ.: 5067
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 7η του μηνός Απριλίου του έτους 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

3. Ένταξη του Δήμου στην «Πλατφόρμα Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων» και έγκριση ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού για το σκοπό αυτό. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Καθορισμός της αρδευτικής περιόδου 2022 και έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης (καθορισμός αριθμού και θέσεων). Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Έγκριση παράτασης ισχύος της υπ' αριθμό 25/2021 απόφασης περί της τιμολογιακής πολιτικής άρδευσης για το έτος 2022. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κοινότητα Ελασσόνας λόγω της κατασκευής κυκλικού κόμβου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

7. Έγκριση μείωσης του τέλους χρήσης παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2022. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

8. Έγκριση εκμίσθωσης των κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού με μειωμένο μίσθωμα. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

9. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

10. Απόδοση στον ΟΚΠΑΠ της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Μαρτίου ύψους 30.900,66 €. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

11. Έγκριση απόδοσης στον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας της επιχορήγησης από το Πρόγραμμα Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, ύψους 228.000,00 €. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

12. Κατανομή της συμπληρωματικής χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ύψους και κατά προτεραιότητα των δαπανών θέρμανσης ύψους 48.645,00 €. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Έγκριση κλεισίματος ανενεργών τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Ελασσόνας για τους οποίους εξέλιπαν οι λόγοι διατήρησης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Γιαννωτών. Εισηγητής Χ. Παπαδημητρίου.

15. Γνωμοδότηση για την κατά παρέκκλιση από τους όρους δόμησης ανέγερση κτηνοτροφικής εγκατάστασης στην Κοινότητα Καλλιθέας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

16. Εξέταση αιτήματος Στεργιανής Μουταφίδου για μίσθωση δημοτικού χώρου 2 τ.μ. για την τοποθέτηση του μετρητή αντλιοστασίου στην Κοινότητα Κεφαλοβρύσου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

17. Εξέταση αιτήματος για υποκατάσταση του μισθωτή ήδη μισθωμένου αγροτεμαχίου στην Κοινότητα Δρυμού. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

18. Γνωμοδότηση επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού στη θέση «Ελευθεροχώρι» της Κοινότητας Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

19. Γνωμοδότηση επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού στη θέση «Καλόγηρος – Στεφάνι - Σαράπιαλου» των Κοινοτήτων Ελασσόνας και Τσαριτσάνης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

20. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στη Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών – Ορειβατικών Δραστηριοτήτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (75η Εγκύκλιος ΥΠ. ΕΣ).

Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους ανοίγουν φέτος οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 4» που διοργανώνει για 4η χρονιά ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασία [ ... ]

article thumbnail

  Συνεχίζονται οι εγγραφές των μαθητών δημοτικού στο «Αθλητικό Camp» του Δήμου Ελασσόνας μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠ [ ... ]

article thumbnail

Έληξε η προθεσμία κοπής και απομάκρυνσης χόρτων και άλλων εύφλεκτων υλικών από τα οικόπεδά ιδιοκτητών οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός  [ ... ]

article thumbnail

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με την ανάδοχο εταιρεία

article thumbnail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας το πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με τίτλο: «Εργαστήρι Δημιουργίας  [ ... ]