Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 05-05-2022 ημέρα Πέμπτη

Share

dimotiko symvoulio elassonas-600x400

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Ελασσόνα 29-4-2022
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                                   Αριθμ. Πρωτ.: 6937
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Μάϊου του έτους 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2022. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Έγκριση ολιγοήμερης παράτασης της αρδευτικής περιόδου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Απριλίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

5. Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος (καφενείου) της Κοινότητας Συκαμινέας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Εξέταση αιτήματος μίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Μπαχτσέδες» του Οικισμού Αναλήψεως για την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

8. Εξέταση αιτήματος για επιμήκυνση της μισθωτικής περιόδου από 9 σε 15 έτη ήδη μισθωμένης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Μεσοχωρίου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

9. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος δημοτικού χώρου στην Κοινότητα Κεφαλοβρύσου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

10. Έγκριση τροποποίησης των σχετικών αποφάσεων για την εκμίσθωση των δημοτικών χώρων εκδηλώσεων. Εισηγητής Γ. Κυριλλιδης.

11. Έγκριση συμπληρωματικών προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Ελασσόνας για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

12. Έγκριση χορήγησης δικαιώματος διέλευσης δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

13. Υποστήριξη της πρωτοβουλίας της βουλευτή Λίτσας Λιακούλη για τη συντήρηση του αρχείου της βιβλιοθήκης της Οικονομείου Σχολής από τον Πρόεδρο της Βουλής. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (76η Εγκύκλιος ΥΠ. ΕΣ).

Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Πρόεδρος Κοιν. Συκαμινέας για τη συζήτηση του 5ου και του 6ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μ [ ... ]

article thumbnail

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το πρόγραμμα Δωρεάν Άθλησης για παιδιά και ενήλικες στο Δήμο Ελασσόνας την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου σε κοινότητες του δήμου.