Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 1/11/2022 ημέρα Τρίτη

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                         (προσθήκη 16ου θέματος)
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ                                    Ελασσόνα 27-10-2022
6ης Οκτωβρίου 57                                      Αριθμ. Πρωτ.: 20163
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

 

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 1η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
 2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 3. Έγκριση των λογαριασμών εκκαθάρισης της ΚΕΔΕ και απαλλαγή των εκκαθαριστών. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 4. Έγκριση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών της ΚΕΔΕ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 5. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων των Κοινοτήτων Βαλανίδας, Γαλανόβρυσης, Δολίχης, Δρυμού, Μαγούλας, Σαρανταπόρου, Συκαμινέας, Τσαριτσάνης, Τσαπουρνιάς, Στεφανοβούνου, Πυθίου, Λυκουδίου, Λουτρού, Ελασσόνας και Δομένικου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 6. Απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης ύψους 30.900,66 € μηνός Οκτωβρίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο τοπικό πρόγραμμα LEADER της προγραμματικής περιόδου 2023 – 2027. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 8. Έγκριση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ελασσόνας και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.
 9. Έγκριση παραχώρησης χώρων υλοποίησης του θεωρητικού μέρους του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.
 10. Εξέταση αιτήματος του κ. Παντελή Γιάντσιου για χορήγηση έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων για το εκτός σχεδίου οικισμού αγροτεμάχιό του στον Οικισμό Σπαρμού. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
 11. Εξέταση αιτήματος του κ. Γεωργίου Γκουγκουλόπουλου για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Δρυμού. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 12. Εξέταση κοινού αιτήματος των κ.κ. Ιωάννη Μπουγάτσια, Μαρίας Κοντογούλα και Χάϊδως Κατσαρού για ανταλλαγή οικοπέδου ιδιοκτησίας τους με δημοτικό οικόπεδο στον Οικισμό Σκοπιάς. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 13. Εξέταση αιτήματος της κ. Παναγιώτας Παζάρα για διακοπή της σύμβασης μίσθωσης δημοτικού αγροτεμαχίου στην Κοινότητα Βαλανίδας επειδή θεωρήθηκε μη επιλέξιμο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 14. Εξέταση αιτήματος της COSMOTE Α.Ε. για απευθείας εκμίσθωση χώρου εντός δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Τσαπουρνιάς. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.
 15. Έγκριση συνδιοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης με το «Δίκτυο Περραιβία». Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.
 16. Έγκριση μίσθωσης χώρου προς δημιουργία χώρου στάθμευσης πλησίον ΚΕΠ Ελασσόνας

Σημ: Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης (αρ. 78 Ν. 4954/2022 ΦΕΚ Α' 136/9-7-2022) σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

 1. κ. Δήμαρχος.
 2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 3. κ.κ. Πρόεδροι των Κοινοτήτων Βαλανίδας, Γαλανόβρυσης, Δολίχης, Δρυμού, Μαγούλας, Σαρανταπόρου, Συκαμινέας, Τσαριτσάνης, Τσαπουρνιάς, Στεφανοβούνου, Πυθίου, Λυκουδίου, Λουτρού, Ελασσόνας και Δομένικου για τη συζήτηση του 5ου θέματος.
 4. κ. Πρόεδρος της Κοινότητας Φλάμπουρου για τη συζήτηση του 12ου θέματος.
 5. κ. Πρόεδρος της Κοινότητας Τσαπουρνιάς για τη συζήτηση του 14ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τιμώντας την 19η Μαΐου, Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Δήμος Ελασσόνας και η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, διοργανώνουν εκδηλώσεις το Σ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας. Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 5 Ιουν [ ... ]

article thumbnail

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Διάταξη 9/2024 (φεκ 2387/22-04-2024 τεύχος Β΄) λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, από 1 Μάϊου έως και τέλη Οκτωβρίου, απαγορεύονται οποιεσδήποτε θερ [ ... ]

article thumbnail

Την τιμητική απονομή του ονόματος της Μαρτυρικής Κοινότητας Δομενίκου σε πλατεία του Μπόβες στην Βόρεια Ιταλία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπόβες μετά α [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας καλεί τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, με κινητικά ή /και αναπνευστικά προβλήματα, κώφωση, τύφλωση – υπερήλικες κ.τ.λ.) και διαβιούν  [ ... ]