Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 15/11/2022 ημέρα Τρίτη

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Ελασσόνα 11-11-2022
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                            Αριθμ. Πρωτ.: 21315
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 15η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού ξενώνα Καρυάς με μειωμένο μίσθωμα για 99 έτη για τουριστική εκμετάλλευση – Ανάκληση της υπ' αριθμό 125/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ' τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

3. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

4. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

5. Έγκριση συμψηφισμού οφειλών με τη ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

6. Απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης ύψους 30.900,66 € του μηνός Νοεμβρίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

7. Έγκριση εκμίσθωσης χώρου της κεντρικής πλατείας Ελασσόνας για την εγκατάσταση παγοδρομίου την περίοδο των εορτών. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

8. Σύσταση επιτροπής για την οριστική παραλαβή έργου και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτή. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

9. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

10. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2023 το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

11. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Δρυμού. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

12. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής για τον προσδιορισμό της αξίας των υπό ανταλλαγή οικοπέδων στον Οικισμό Σκοπιάς. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

13. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Βερδικούσιας. Εισηγητής. Κ. Δήμκος.

14. Έγκριση του πορίσματος καθορισμού του μισθώματος για την μίσθωση δημοτικού χώρου εντός δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Τσαπουρνιάς. Εισηγητής Ιπ. Τζιουμακλής.

Σημ: Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης (αρ. 78 Ν. 4954/2022 ΦΕΚ Α' 136/9-7-2022) σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. κ. Πρόεδρος της Κοινότητας Καρυάς για τη συζήτηση του 1ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου Ελασσόνας, λαμβάνοντας υπόψη τις αναπτυξιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά, ενθαρρύνει τη  [ ... ]

article thumbnail

Μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024 θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Φαρμακείο – Βεστιάριο του Δήμου Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Έναν ακόμη εξωτερικό απινιδωτή παραχώρησε προς χρήση ο Δήμος Ελασσόνας, αυτή τη φορά στο Μεσοχώρι, μετά από αίτημα του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσοχωρίου «Ο Άγιος Δημ [ ... ]

article thumbnail

Στην αποκατάσταση ζημιών σε πλακόστρωτους δρόμους στις κοινότητες Καρυάς και Λιβαδίου προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, αλλάζοντας όψη στα πλακόστρωτα στους παραδοσ [ ... ]

article thumbnail

Ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης πεζοδρομίων δίπλα στο τοξωτό γεφύρι της Ελασσόνας ολοκλήρωσε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας στη συνοικία Βαροσίου.