Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 9/3/2023 ημέρα Πέμπτη

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 9η του μηνός Μαρτίου του έτους 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης συστάδων του δάσους «Τσακνιάς» Κοινότητας Βερδικούσιας στον εκεί Δασικό Συνεταιρισμό Εργασίας. Εισηγητής Κ. Δήμκος.

2. Έγκριση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης συστάδων του δάσους «Σκοτίνα» Κοινότητας Βερδικούσιας στον εκεί Δασικό Συνεταιρισμό Εργασίας. Εισηγητής Κ. Δήμκος.

3. Εξέταση αιτήματος για την τοποθέτηση, εκ μέρους της εταιρείας ΑΝΤΡΟΝ ΓΕΚΑΤ. Α.Ε., ανεμομετρικών ιστών στην Κοινότητα Σαρανταπόρου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

4. Έγκριση εκποίησης χρήσιμης ξυλείας στην Κοινότητα Αζώρου. Εισηγητής Χ. Παπαδημητρίου.

5. Έγκριση ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2023. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ . Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

7. Εξέταση αιτήματος χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης δημόσιου δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

8. Έγκριση του πορίσματος για τον καθορισμό των μισθωμάτων δημοτικών εκτάσεων στην Κοινότητα Μεσοχωρίου και στον Οικισμό Σκοπιάς. Εισηγητής Κ. Έξαρχος.

9. Έγκριση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας με το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών δραστηριοτήτων (μεταφορά τεχνογνωσίας, πρακτική άσκηση φοιτητών κλπ). Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

10. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση της πράξης «Αντικατάσταση αρδευτικών αγωγών Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για τη μεταστέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας μετά το σεισμό». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

12. Έγκριση 2ου ΑΠΕ και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Αίθουσα προβολής τοπικού πολιτισμού Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

13. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Δημιουργία νέων θέσεων ταφής κοιμητηρίων». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

14. Έγκριση του 2ου τακτοποιητικού ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού υδροδότησης ποιμνιοστασίου Δ.Κ. Λιβαδίου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

15. Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

16. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

17. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Αζώρου, Ασπροχώματος και στον Οικισμό Καλυβίων του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Ι Δραγατσίκης.

18. Έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ' τριμήνου 2022 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

19. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

 

Σημ: Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης (αρ. 78 Ν. 4954/2022 ΦΕΚ Α' 136/9-7-2022) σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί. 

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
3. κ. Πρόεδρος Κοιν. Βερδικούσιας για τη συζήτηση του 1ου και του 2ου θέματος
4. κ. Πρόεδρος Κοιν. Σαρανταπόρου για τη συζήτηση του 3ου θέματος.
5. κ. Πρόεδρος Κοιν. Αζώρου για τη συζήτηση του 4ου θέματος

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τιμώντας την 19η Μαΐου, Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Δήμος Ελασσόνας και η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, διοργανώνουν εκδηλώσεις το Σ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας. Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 5 Ιουν [ ... ]

article thumbnail

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Διάταξη 9/2024 (φεκ 2387/22-04-2024 τεύχος Β΄) λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, από 1 Μάϊου έως και τέλη Οκτωβρίου, απαγορεύονται οποιεσδήποτε θερ [ ... ]

article thumbnail

Την τιμητική απονομή του ονόματος της Μαρτυρικής Κοινότητας Δομενίκου σε πλατεία του Μπόβες στην Βόρεια Ιταλία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπόβες μετά α [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας καλεί τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, με κινητικά ή /και αναπνευστικά προβλήματα, κώφωση, τύφλωση – υπερήλικες κ.τ.λ.) και διαβιούν  [ ... ]