Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης, 02/05/2023 ημέρα Τρίτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Ελασσόνα 28-4-2023
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                        Αριθμ. Πρωτ.: 9067
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 2α του μηνός Μαΐου του έτους 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Αγιάς, Κιλελέρ, Τυρνάβου, Τεμπών και Φαρσάλων για την υλοποίηση της πράξης «Συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε Γυμναστήρια, Γήπεδα και Αθλητικά Κέντρα της Π.Ε. Λάρισας». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

3. Κατανομή και απόδοση της χρηματοδότησης ύψους 89.715,22 € για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Απόδοση της χρηματοδότησης ύψους 14.456,00 € για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου την περίοδο Ιανουάριος – Ιούνιος 2023. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

5. Έγκριση υποβολής συμπληρωματικού αιτήματος στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης για το Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών (για μία θέση ΔΕ οδηγών με Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας). Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει όλους τους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, ότι πρέπει να διατηρούν κα [ ... ]

article thumbnail

Με την καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους ανοίγουν φέτος οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 5» που διοργανώνει για 5η χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας, μέσω της Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διεξαχθεί και φέτος ο ορεινός αγώνας στην Βερδικούσια «Mamali Trail Run 2024» την Κυριακή 9 Ιουνί [ ... ]

article thumbnail

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την οικονομική ενίσχυση κοινωνικά ευάλωτων ατόμων