Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης, 09/05/2023 ημέρα Τρίτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Ελασσόνα 5-5-2023
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                  Αριθμ. Πρωτ.: 9510
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 9η του μηνός Μαΐου του έτους 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Αγιάς, Κιλελέρ, Τυρνάβου, Τεμπών και Φαρσάλων για την υλοποίηση της πράξης «Συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε Γυμναστήρια, Γήπεδα και Αθλητικά Κέντρα της Π.Ε. Λάρισας». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

3. Κατανομή και απόδοση της χρηματοδότησης ύψους 89.715,22 € για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Απόδοση της χρηματοδότησης ύψους 14.456,00 € για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου την περίοδο Ιανουάριος – Ιούνιος 2023. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

5. Έγκριση υποβολής συμπληρωματικού αιτήματος στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης για το Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών (για μία θέση ΔΕ οδηγών με Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας). Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Γνωμοδότηση για την συνέχιση λειτουργίας του παραρτήματος του νηπιαγωγείου Καλλιθέας στον Οικισμό Καλυβίων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Α. Καλύβας.

8. Έγκριση συμβιβαστικής λύσης για την εκποίηση προσκυρωτέας έκτασης στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

9. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κοινότητα Καλλιθέας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Αποδοχή της παραχώρησης κατά χρήση δύο απορριμματοφόρων από τον Δήμο Λαρισαίων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Κ. Πρόεδρος Κοιν. Καλλιθέας για τη συζήτηση του 9ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με την ανάδοχο εταιρεία

article thumbnail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας το πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με τίτλο: «Εργαστήρι Δημιουργίας  [ ... ]

article thumbnail

Για την αναβάθμιση του Πλανηταρίου Ολύμπου που λειτουργεί στην Ελασσόνα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο προϊστάμενος της  [ ... ]

article thumbnail

Συνεχίζεται την επόμενη Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμ [ ... ]

article thumbnail

«Αθλητικό Camp» για παιδιά δημοτικού ξεκινάει για πρώτη φορά στο Δήμο Ελασσόνας μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ), μετά τη [ ... ]