Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη,20/07/2023 ημέρα Πέμπτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Ελασσόνα 14-7-2023
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                           Αριθμ. Πρωτ.:15800
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 20η του μηνός Ιουλίου του έτους 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τ.Α. Ν. Λάρισας για την πράξη «Υποστήριξη Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Διαφάνειας και πληροφόρησης του Πολίτη και Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2023 – 2024 - 2025». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Γνωμοδότηση σχετικά με την παράκαμψη και εκτροπή της κυκλοφορίας για την αποκατάσταση των κατακλυζόμενων ραμπών Ευαγγελισμού και Μαγούλας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

3. Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

4. Απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Ιουλίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

5. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

1. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας». Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Συντήρηση πλακόστρωτων στο Δήμο Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Αζώρου, Ασπροχώματος και στον Οικισμό Καλυβίων του Δήμου Ελασσόνας». Ι. Δραγατσίκης.

4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Τσαριτσάνης». Ι. Δραγατσίκης.

5. Σύσταση επιτροπής για την παραλαβή του έργου «Επέκταση αγωγού ύδρευσης ως τη νέα δεξαμενή στην Δ.Κ. Βλαχογιαννίου». Ι. Δραγατσίκης.

6. Έγκριση επέκτασης της διάρκειας απασχόλησης υπαλλήλου με σχέση ΙΔΟΧ του προγράμματος απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55-67 ετών. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος δημοτικού οικοπέδου στην Κοινότητα Δομένικου. Εισηγητής Κ. Τσούρης.

8. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος του «Αναψυκτηρίου» στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

9. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβαση διάρκειας δύο μηνών. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Σημ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 12:59
Πασχαλινές Ευχές
article thumbnail

article thumbnail

Στην Ελασσόνα και στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η μεγάλη συναυλία του Δήμου Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η Ημερίδα για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, που διοργάνωσαν το Υπουργείο Πολιτισμο [ ... ]

article thumbnail

Τον δικηγόρο και νέο Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Γιάννο Γραμματίδη τίμησε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα, εκφράζοντας τις ευχαρ [ ... ]