Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 31/10/2023 ημέρα Τρίτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ελασσόνα 27-10-2023
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                           Αριθμ. Πρωτ.: 21570
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 31η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Δολίχης Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

4. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του 2ου Δ.Σ. Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

5. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης Δ.Κ. Καρυάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

6. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου δημοτικής βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

7. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

8. Σύσταση επιτροπών παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

10. Εξέταση αιτημάτων της εταιρείας VODAFONE για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης δικτύων τηλεπικοινωνιών. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

11. Έγκριση Μνημονίου Συνεργασίας με την Εφορία Αρχαιοτήτων Λάρισας για την υλοποίηση του έργου «Μεταφορά νερού από υδρευτική γεώτρηση Αμουρίου σε κεντρική δεξαμενή και διανομή νερού σε Δ.Δ. του πρώην Δήμου Ποταμιάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

12. Απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Έγκριση του Μνημονίου Συνεργασίας με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός». Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

15. Εξέταση αιτημάτων αύξησης ωραρίου εργασίας υπαλλήλων ΙΔΟΧ ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

16. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

17. Εξέταση αιτήματος για αντικατάσταση του θανόντος μισθωτή δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Δομένικου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

18. Εξέταση αιτήματος για χρονική παράταση του δικαιώματος απόληψης δασικών προϊόντων στην Κοινότητα Αζώρου. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

Σημ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης (αρ. 78 Ν. 4954/2022 ΦΕΚ Α' 136/9-7-2022) σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ