Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 28/12/2023 ημέρα Πέμπτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ελασσόνα 22-12-2023
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                          Αριθμ. Πρωτ.:25767
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 28η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό για την επίβλεψη του έργου «Επανάχρηση 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας – Μετατροπή σε εκθεσιακό χώρο ανάδειξης του Περιβάλλοντος, της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό για την επίβλεψη του έργου «Παρεμβάσεις – Αναβάθμιση Δημόσιου Χώρου για την Δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Παράταση συμβατικής προθεσμίας του έργου Συντήρηση ασφαλτοστρώσεων στο κέντρο της Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων οδού Μαυροδήμου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

5. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

6. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

7. Εξέταση αιτήματος Κων/νου Ζιώζιου για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Ανάληψης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

8. Εξέταση αιτήματος Μαρίας Μπατζογιάννη για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Κοκκινόγης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

9. Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του περιπτέρου στην Κοινότητα Καλλιθέας μετά από άγονη δημοπρασία. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

10. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την πληρωμή δαπανών της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας» (συνεχιζόμενη δομή) η οποία είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027». Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

11. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για τη μίσθωση δημοτικής έκτασης στον Κοινότητα Δομένικου. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

12. Έγκριση καταβολής εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Ορισμός εκπροσώπου στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Σημ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης (αρ. 78 Ν. 4954/2022 ΦΕΚ Α' 136/9-7-2022) σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Αποδέκτες:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στην Ελασσόνα και στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η μεγάλη συναυλία του Δήμου Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η Ημερίδα για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, που διοργάνωσαν το Υπουργείο Πολιτισμο [ ... ]

article thumbnail

Τον δικηγόρο και νέο Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Γιάννο Γραμματίδη τίμησε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα, εκφράζοντας τις ευχαρ [ ... ]

article thumbnail

  Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή με μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Απριλίου ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του προγράμματος πρό [ ... ]

article thumbnail

    Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσης για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEgenesis, το οποίο πρόγραμμα προσφέρει δωρε [ ... ]