Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 28/12/2023 ημέρα Πέμπτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ελασσόνα 22-12-2023
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                          Αριθμ. Πρωτ.:25767
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 28η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό για την επίβλεψη του έργου «Επανάχρηση 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας – Μετατροπή σε εκθεσιακό χώρο ανάδειξης του Περιβάλλοντος, της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό για την επίβλεψη του έργου «Παρεμβάσεις – Αναβάθμιση Δημόσιου Χώρου για την Δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Παράταση συμβατικής προθεσμίας του έργου Συντήρηση ασφαλτοστρώσεων στο κέντρο της Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων οδού Μαυροδήμου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

5. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

6. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

7. Εξέταση αιτήματος Κων/νου Ζιώζιου για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Ανάληψης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

8. Εξέταση αιτήματος Μαρίας Μπατζογιάννη για παράταση της μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Κοκκινόγης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

9. Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του περιπτέρου στην Κοινότητα Καλλιθέας μετά από άγονη δημοπρασία. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

10. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την πληρωμή δαπανών της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας» (συνεχιζόμενη δομή) η οποία είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027». Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

11. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για τη μίσθωση δημοτικής έκτασης στον Κοινότητα Δομένικου. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

12. Έγκριση καταβολής εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

13. Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής Γ. Κυριλλίδης.

14. Ορισμός εκπροσώπου στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Σημ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης (αρ. 78 Ν. 4954/2022 ΦΕΚ Α' 136/9-7-2022) σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Αποδέκτες:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ