Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης, 04/04/2024 ημέρα Πέμπτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Ελασσόνα 29-3-2024
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                       Αριθμ. Πρωτ.:5613
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 4η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση συνέχισης του «Προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης απόρων «ΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΚΟΥ», ορισμός της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα και ορισμός τριμελούς επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Έγκριση συνέχισης της «Ενίσχυσης ευάλωτων πολιτών» μέσω του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΚΟΥ», ορισμός της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα και ορισμός πενταμελούς επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας ΟΡΦΕΑΣ – ΟΚΑΝΑ για τη λειτουργία τμημάτων του Εργαστηρίου Ζωής στον Δήμο Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

4. Έγκριση έκδοσης ανακοίνωσης για εγγραφή των ενδιαφερομένων στο μητρώο νέων με σκοπό την εκλογή «Δημοτικού Συμβουλίου Νέων». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

7. Εξέταση αιτήματος χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Δημοτική Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

8. Σύσταση επιτροπών παραλαβής έργων. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

9. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης οχημάτων – μηχανημάτων έργου στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2024. Εισηγητής Κ. Έξαρχος.

11. Έγκριση του Πρακτικού Καταγραφής και Απογραφής Περιουσιακών Στοιχείων του Καταργού-μενου Νομικού Προσώπου «Ο.Κ.Π.Α.Π.» του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής Κ. Πασχόπουλος.

12. Εξέταση αιτήματος Νικολάου Νάνου για μίσθωση δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Ασπροχώματος με σκοπό την ανέγερση πρόχειρης σταυλικής εγκατάστασης. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

13. Εξέταση αιτήματος Θεμιστοκλή Παπαζήση για μίσθωση δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Ασπροχώματος με σκοπό την ανέγερση πρόχειρου ποιμνιοστασίου. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

Αποδέκτες:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Για να δείτε τις εισηγήσεις παρακαλώ πατήστε εδώ


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ