Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 25/04/2024 ημέρα Πέμπτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Ελασσόνα 19-4-2024
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                    Αριθμ. Πρωτ.:7828
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 25η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του «Κέντρου Κοινότητας» Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Ορισμός τριμελούς επιτροπής λειτουργίας - διαχείρισης του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Ορισμός υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2024. Εισηγητής Κ. Έξαρχος.

4. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ανάπλαση – ενοποίηση χώρων ενδιαφέροντος ιστορικού οικισμού Λιβαδίου Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

5. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο – λύκειο Βερδικούσιας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

6. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Εσωτερική οδοποιία στην Κοινότητα Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

7. Έγκριση 2ου ΑΠΕ, 2ου ΠΚΤΜΝΕ και 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

8. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής έργου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

9. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «Στούπας Ευάγγελος &ΣΙΑ Ε.Ε.» για την εγκατάστασή της στη θέση «Αμπελοτόπια» της Δημοτικής Κοινότητας Λόφου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

10. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας» για την εγκατάστασή της στη θέση «Βοδιανά» της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «Μουσουλής Ιωάννης» για την εγκατάστασή της στη θέση «Καλούδα» της Δημοτικής Κοινότητας Γαλανόβρυσης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

12. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «WHITE TOWN BREWERY IKE» για την εγκατάστασή της στη θέση «Καλούδα» της Δημοτικής Κοινότητας Γαλανόβρυσης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

13. Έγκριση μίσθωσης οικοπέδου στην Δημοτική Κοινότητα Καρυάς το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα και θα αφεθεί σε κοινή χρήση για την αναβάθμιση της πλατείας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

14. Έγκριση των πορισμάτων της επιτροπής καθορισμού των μισθωμάτων για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στον Οικισμό Ασπροχώματος. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

15. Εξέταση αιτήματος πρόωρης διακοπής μίσθωσης δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Λεύκης της Δημοτικής Κοινότητας Στεφανοβούνου. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

16. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης δημοτικού χώρου στον Σύλλογο Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών. Ανάκληση της 16/2020 απόφασης του Δ.Σ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Αποδέκτες:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Για να δείτε τις εισηγήσεις παρακαλώ πατήστε εδώ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

article thumbnail

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

article thumbnail

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

article thumbnail

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

article thumbnail

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ