Πρόσκληση Συνεδρίασης, με τηλεδιάσκεψη, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 08-01-2021

Share
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ελασσόνας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελασσόνα 04-01-2021
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Αρ. Πρωτ.:103
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Πληρ: Γκόλτσιου Ευθαλία
Τηλ: 2493350245
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προς:
Τα μέλη της
Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ελασσόνας την 8η του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας ePresence.gov.gr. Για όσα μέλη συναντήσουν τεχνικές δυσκολίες σύνδεσης θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση από το χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και έως του αριθμού των πέντε (5) ατόμων, για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (εκ περιτροπής κυκλοφορία για ημερήσια ζώνη έργων τμημάτων του δημοτικού δικτύου του Δήμου Ελασσόνας), στα πλαίσια της κατασκευής του έργου: «Αποκαταστάσεις, συντηρήσεις ασφαλτικών στο Δήμο Ελασσόνας».

2. Εισήγηση για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην κτηματική περιφέρεια της κοινότητας Δρυμού του Δήμου Ελασσόνας, για εγκατάσταση ποιμνιοστασίου.

3. Εισήγηση για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην κτηματική περιφέρεια της κοινότητας Φλαμπούρου του Δήμου Ελασσόνας, για εγκατάσταση ποιμνιοστασίου

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ.2493350245 και 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ