Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 21-09-2015 ώρα 12:00

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 21η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

1. Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών μειοδότη εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, θέσεων ταφής οστεοφυλακίων και συντήρηση λοιπών εγκαταστάσεων εντός κοιμητηρίου Δ.Κ. Τσαριτσάνης».

2. Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών μειοδότη εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή κιγκλιδωμάτων και βοηθητικού χώρου στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης».

3. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από την παλιά δημοσιά μέχρι τα όρια Οικισμού (μέσω βλάχας) Δ.Κ. Τσαριτσάνης» και καθορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού.

4. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Λαογραφικού Μουσείου Λυκουδίου».

5. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή περίφραξης γηπέδου έναντι ΚΤΕΛ Ελασσόνας».

6. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων και κατασκευή κρασπεδορείθρων στην επέκταση του σχεδίου πόλης Ελασσόνας».

7. Έγκριση δαπανών διάθεση πιστώσεων οικονομικού έτους 2015.

8. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (αγωγή Κων/νου Τσιγάρα).

9. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (αγωγή Δημητρίου Τσιτσιώνη).

10. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (αγωγή υπαλλήλων πρώην Κοινότητας Βερδικούσιας).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ