Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 06/09/2022

Share

simadimounew

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Ελασσόνα 02-09-2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                             Αρ.Πρωτ:16314
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57, 40200 Ελασσόνα
Πληρ: Δάσιου Μελιτίνη
Τηλ: 2493350241                                                      Προς: Τα μέλη της Οικονομικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                              Επιτροπής του Δήμου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως ισχύει, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την 06η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 μ.μ., τηρουμένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 (άρθρο 78 του ν. 4954/2022).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Έγκριση της Τοπογραφικής Μελέτης που αποτελεί μέρος της Μελέτης «Ενέργειες και Διαδικασίες Μελετητικής Ωρίμανσης της Πράξης Ανοικτό Εμπορίου Δήμου Ελασσόνας».

2. Λήψη απόφασης για επείγουσες πρόσθετες εργασίες για το έργο «Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνας».

3. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και επικαιροποιημένης ΕΣΥ, καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση χώρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας».

4. Λήψη απόφασης περί 3ης Παράτασης συμβατικής προθεσμίας περάτωσης εργασιών του έργου «Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού Ελασσόνας».

5. Έγκριση τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή τοιχίου Αντιστήριξης οδού στην Κοινότητα Λουτρού».

6. Λήψη απόφασης για την αποστολή πρόσκλησης παροχής εξηγήσεων για ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές στο διαγωνισμό του έργου «Συντήρηση Ασφαλτόστρωσης στην Κοινότητα Τσαριτσάνης» των συμμετεχόντων Οικονομικών Φορέων».

7. Λήψη απόφασης για την ανάθεση ή μη της σύμβασης του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίων στην Κοινότητα Σκαμνιας».

8. Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Γυμνάσιο Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας».

9. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποκατάσταση –Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε.Βερδικούσιας»

10. Προγραμματισμός Προσλήψεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβασης μίσθωσης έργου για το έτος 2023, κατά τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν.4829/2021.

11. Αποδοχή Γ΄ Κατανομής από τους ΚΑΠ έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων.

12. Απαλλαγή υπολόγων πάγιας προκαταβολής.

13. Ορισμός Υπολόγου για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής προς την ΔΕΔΔΗΕ για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού (ποσού 10371,09€, χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ)

14. Εξειδίκευση πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης των εκδηλώσεων μνήμης προς τιμή του ήρωα «Γεωργάκη Ολύμπιου».

15. Τροποποίηση –συμπλήρωση της υπ'αριθ.132/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (για αύξηση ωρών υδρονομέα Δολίχης).

16. Υποβολή για ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Πράξης «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΑΜΟΥΡΙΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ Δ.Δ. ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΤΑΜΙΑΣ».

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ.2493350241 και 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ