Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 02/05/2023

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Ελασσόνα 27/4/2023
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                   Αρ.Πρωτ: 8796
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57, 40200 Ελασσόνα
Πληρ: Παύλου Πανδώρα
Τηλ: 2493350234                                                              Προς: Τα μέλη της Οικονομικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                     Επιτροπής του Δήμου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως ισχύει, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την 2η του μηνός Μαΐου του έτους 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 1.30 τηρουμένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 (άρθρο 78 του ν. 4954/2022).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Απόφαση έγκρισης γνωμοδότησης περί άσκησης ή μη ένδικων μέσων του δικηγόρου κ. Γκάλη Σωτηρίου (υπόθεση Βάια Τοπάλη κλ)

2. Αποδοχή ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) έτους 2023 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

3. Εισήγηση 6η Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023.

4. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2023 του ΟΚΠΑΠ.

5. Αποδοχή δωρεάς αγροκτήματος 2,5στρ. το οποίο βρίσκεται στην Κοινότητα Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας στη θέση «Γκεσίκι» .

6. Έγκριση Πρακτικών Προφορικής Φανερής Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Δημοτικού Ακινήτου «Δημοτικός Ξενώνας Βερδικούσιας» της Κοινότητας Βερδικούσιας του Δήμου Ελασσόνας.

7. Έγκριση όρων εκποίησης ξυλείας στην Κοινότητα Αζώρου με Δημοπρασία.

8. Έγκριση της 1ου Πρακτικού Δημοπρασίας του Έργου «Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων Δήμου Ελασσόνας».

9. Αποδοχή Ενεργειών για την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας στην Κοινότητα Τσαριτσάνης» μετά την Παράταση του Χρόνου Ισχύος Οικονομικών Προσφορών και των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής.

10. Έγκριση της 1ου Πρακτικού Δημοπρασίας του Έργου «Ενίσχυση της Ενεργειακής Απόδοσης του Δημοτικού Καταστήματος Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας».

11. Αποστολή πρόσκλησης παροχής εξηγήσεων για ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές στο διαγωνισμό του έργου «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελασσόνας» (συμπλήρωση και επικύρωση της 13/2019 μελέτης).

12. Αποστολή πρόσκλησης παροχής εξηγήσεων για ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές στο διαγωνισμό του έργου «Επανάχρηση 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας – Μετατροπή σε Εκθεσιακό Χώρο Ανάδειξης του Φυσικού Περιβάλλοντος, της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου».

13. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος, εκτός των ορίων της Περιφερειακής ενότητας του Δήμου Ελασσόνας για μετακίνηση του υπαλλήλου Γκιάτα Κωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ. 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ