Πρόσκληση Έκτατης Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής, δια ζώσης, 21/12/2023 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Share

                                                                                                             ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    Ελασσόνα 19/12/2023
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                                    Αρ.Πρωτ: 25442
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57, 40200 Ελασσόνα
Πληρ: Παύλου Πανδώρα
Τηλ: 2493350215                                                                              Προς: Τα μέλη της Οικονομικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                     Επιτροπής του Δήμου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως ισχύει, σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση, δια ζώσης, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την 21η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 τηρουμένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 (άρθρο 78 του ν. 4954/2022).

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για κατάθεση αίτησης ανακοπής, παράσταση αίτησης ανακοπής και παράσταση σε προσωρινή διαταγή της αίτησης αναστολής.(υπόθεση Ν Νταλίπη).

2. Έγκριση 4ου Πρακτικού (ελέγχου δήλωση οψιγενών μεταβολών και επικαιροποιημένων δικαιολογητικών) για τον δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την υπηρεσία «Λύσεις Καινοτομίας για τον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Ελασσόνας με σκοπό την Ανάδειξη του Φυσικού Περιβάλλοντος, της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου».

3. Αποστολή πρόσκλησης παροχής εξηγήσεων για ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές στο διαγωνισμό του έργου «Μεταφορά Νερού από Υδρευτική Γεώτρηση Αμουρίου σε Κεντρική Δεξαμενή και Διανομή Νερού σε Δ.Δ. του Πρώην Δήμου Ποταμιάς».

Η συζήτηση κρίνεται επείγουσα προκειμένου να είναι εμπρόθεσμη η ημερομηνία παράστασης για τον ορισμό δικηγόρου και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των διαγωνισμών.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ. 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ